Search
In
 

Lyas Graphic Cooperation , Something Different,something Special, Kuala Lumpur, Kuala Lumpur

Category:

Business Services

Sub-Category:

General

State / county:

Kuala Lumpur

City:

Kuala Lumpur

Area (locality):
Date posted:

02 Sep, 2012

Contact person:
Contact number:
Website:

Description


FASHION AND INDUSTRIAL PHOTOGRAPHY DESIGN 2D AND 3D ADVERTISEMENT INTERIOR DESIGN web design FOR MORE INFO PLS CONTACT: lyasstudio@yahoo.com 6 017 2267909 6 012 2115817

Comments 0
Sort by:
Write a comment ...
Post comment
Cancel

Brand new samsung galaxy s4 s iv gt-i9400 / i9500 (factory unlocked)

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: for sell, mobiles & accessories
Posted: 18 Jan, 2015
Brand new samsung galaxy s4 s iv gt-i9400 / i9500 (factory unlocked)

Brand New Original In Pack Unlocked comes with 1 year international warranty Original from SamsungSim FreeUnlocked. Reply to us for more details


Lyas Graphic Cooperation , Something Different,something Special, Kuala Lumpur, Kuala Lumpur

We have found some similar (related) Ads

Pinjaman untuk backllist ccris ctos

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: business services, general
Posted: 04 Jan, 2012

Kami Memberikan Kami memberi pinjaman peribadi dengan pinjaman kelulusan yang begitu cepat kita percaya bahawa kami akan menolong dan salesaikan apajua masalah kewangan anda Secara OnlineKelulusan Bergantung kepada kelayakkan anda Paling Cepat 2 mingguSkim Bayaran Balik Kami memberi pembayaran balik skim yang sesuai dengan faedah serendah 1...

Yuran pendaftaran sebagai agen top up (easyreload) hanya rm30 sahaja...

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: business services, general
Posted: 21 Feb, 2012
Yuran pendaftaran sebagai agen top up (easyreload) hanya rm30 sahaja...

Melalui system ini anda boleh menjual semua produk dibawah secara autoreload atau pin.1.Celcom (autoreload dari RM3 hingga RM100) 2.Maxis (autoreload dariRM3 hinggaRM100) 3.Digi (autoreload dariRM5, RM10, RM20, RM30, RM50, RM100 shj)*Currently not Available...

Alpha success membekal pekerja sabah dan sarawak dengan servis charge yang rendah

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: business services, general
Posted: 08 Jun, 2012

KAMI DARI ALPHA SUCCES ADA MEMBEKAL PEKERJA sabah / sarawak LELAKI DAN PEREMPUAN DALAM PELBAGAI BIDANG. SERVIS CHARGE KAMI HANYA RM1000 SAHAJA DENGAN WARRANTY. PIHAK MAJIKAN BOLEH MEMOTONG GAJI PERKERJA RM400 SEKALI DARI GAJI BULAN PERTAMA...

Kedah hamper gift n' such - penghantaran hamper ke kedah

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: business services, general
Posted: 02 Aug, 2012
Kedah hamper gift n' such - penghantaran hamper ke kedah

Anda punya rakan perniagaan, sahabat handai atau keluarga di kedah? Tunjukkan ingatan tulus ikhlas dengan menghantar hamper ramadhan dan hari raya kepada mereka.Kami mempunyai pelbagai pilihan hari raya dan ramadhan hamper yang unik dan ekslusif untuk corporate gift atau personal...

Perkhidmatan teksi malam shj&weekend

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: business services, general
Posted: 26 Sep, 2012
Perkhidmatan teksi malam shj&weekend

Menyediakan perkhidmatan teksi bermeter sekitar Setapak,Wangsa Maju dan kawasan berhampiran...ke destinasi KLIA,LCCT,Subang Airport juga sightseeing sekitar kuala lumpur.7PM-4AM(MALAM SHJ&WEEKEND)..untuk booking hubungi...

Setttttt baru astro

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: business services, general
Posted: 30 Apr, 2012

promosi pemasangan segera astro byond.set decoder lama tukar pada yg baru(free je)kualiti gambar(5xsharp dari sedia ada)80-90% penerimaan siaran ketika hujan.jaminan seumur hidup bg set (remote,decoder,dan juga proses pemindahanminimum kontrak 1tahun (lepas 1 tahun boleh batal kan kontrak set terus guna dgn harga biasa)cuma:60sen sehari (rm20/bulan)daftar segera selagi stok masih ada...

Mencari pelabur (sleeping partner)

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: business services, general
Posted: 27 Sep, 2012

Sy salah sebuat syarikat baru pemasangan tinted pejabat dan rumah.Kami dlm perancangan ingin membuka kedai tinted pula utk menambah skop work kami lagi..Kami mencari pelabur utk menjayakan perancangan kami ini...

Perkhidmatan untuk pendaftaran produk farmaseutikal/ herba (permohonan no mal)

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: business services, general
Posted: 20 Aug, 2012

Kami merupakan jururunding yang memberi perkhidmatan dalam pendaftaran produk farmaseutikal/ herba/ kosmetik (permohonan no MAL/ no NOT)dengan Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan.Kami juga adalah jururunding perkilangan GMP...

Uk business professional offers (6 hour) public speaking and presentation skills programme

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: business services, general
Posted: 13 Feb, 2012

Would you like to greatly improve your public speaking ability?If so, I can help. I offer a high quality course that offers a chance to cover all components of public speaking to give you the knowledge and confident to speak in public...

Saya myediakan perkhidmatan kuih bahulu

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: business services, general
Posted: 10 Jul, 2012

Saya menyediakan perkhidmatan Kuih bahulu dan dodol yg bertempat di Hulu Langat... Bagi mereka yang memerlukan bolehlah menghubungi Sy untuk tempahan..bagi mereka yang berminat bolelah terus ke bengkel kami dialamat Batu16 1/4 Dusun Tua Hulu Langat 43100 Selangor...

Vokalis rock genre

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: community services, artists & bands
Posted: 13 May, 2012

Kalau ada band yg mau vokalis, boleh lah aku try. Malay rock. English rock boleh la, tapi kena baca lirik. ha3... kena praktis lebih. so far nyanyi karoke for fun kat segamat restaurant open. sana kaki rockers beb...

Data centre space

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: real estate, for sell - offices / commerical
Posted: 24 Sep, 2012
Data centre space

Location : Cyberjaya, Malaysia Available space : 17, 500 ft2 Raised floor load : 10kN/m2 in DC area, 15kN/m2 at M&E area Raised floor : 1000mm Power density: 30 to 150 W/ft2 Power feed: Dual 33kV incoming sources Electrical services : High tension & low Voltage Power back-up : Multiple back-up power generation UPS : N 1 or N N option with 15 minutes battery reserve Cooling system : Water-chilled and air-cooled systems Fire suppression system: Water mist system in DC and common area Other : Data cabling and management Multiple Main Distribution Frame facilities Security access controls and intrusion alarms Benchmarked against BCA Greenmark - 69points**Please contact us with any inquiries or quote request on leasing price...

Klcc area panorama luxury apartment/condo to let/rent

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: real estate, for rent - houses / apartments
Posted: 04 Aug, 2012
Klcc area panorama luxury apartment/condo to let/rent

Bedrooms:1Bathrooms:1Furnished:YesPets:NoBroker Fee:No1/2 or 3 bedrooms, 592sf - 1819sf, fully furnished. IDDesign, idea for expat. High floor, nice view.Rental PriceRM3300up.It is just minutes of walking away from Suria KLCC & AvenueK that houses dozens of apparel and branded stores...

Tv , carpet, table. 4 chairs dvd , other stuff

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: for sell, garage sell
Posted: 09 Dec, 2011

Delivery arrange

Kerja sambilan untuk 1 malaysia

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: jobs & career, other jobs
Posted: 16 Sep, 2012

Position Type:Part-timeSistem Bisnes Segera (SBSLite) www.bisnes-segera.comHi Saudara/Saudari,Saya selalu di tanya soalan Ada tak kerja di rumah yang boleh dapat duit cash hari hari?Jawapan saya ada!www...

Bilik sewa vista angkasa kemasukkan okt 2008

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: real estate, shared accomodation
Posted: 14 Jul, 2012

Bedrooms:4Bathrooms:2Furnished:YesPets:NoBroker Fee:Yes kemasukkan Okt 2008 perempuan islam sewa 160/ sebulan *bas rapid, metri bas *LRT Universiti *dapur, tv, mesin basuh, peti ais *7 E *cybercafe *dobi *tmpt mkn *brhampiran dgn midvaley/ angkasapuri *komuter berminat hubungi izan :012-9459986 kholizan@yahoo...

Pusat jagaan dan didikan kanak-kanak e&e

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: business services, baby sitters / nany
Posted: 07 Jul, 2012
Pusat jagaan dan didikan kanak-kanak e&e

E & E menawarkan khidmat jagaan dan didikan sepenuh dan separuh hari. Kami menawarkan pakej bayaran RM320 bagi jagaan , tuisyen , fardhu ain, belajar Jawi dan mengaji bagi kanak-kanak yang berumur 4-12 tahun...

Clearwater residences, bangsar, kl city center, damansara heights

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: real estate, for sell - houses / apartments
Posted: 11 Mar, 2012
Clearwater residences, bangsar, kl city center, damansara heights

Bedrooms:2Bathrooms:4 A very exclusive & unique 2+1 room unit at CLEARWATER Residence. Owner spent RM 500K for renovation and tastefully furnished. Facing to KLCC view with 2 car parks. Picture shown is not the actual unit...

Mencari babysitter untuk bayi 4 bulan

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: business services, baby sitters / nany
Posted: 30 Mar, 2012
Mencari babysitter untuk bayi 4 bulan

Saya memerlukan khidmat babysitter sekitar Seksyen 10, Wangsa Maju yg boleh menjaga anak saya yg berumur 4 bulan.Waktu dari 7.30am - 8.00pmRumah babysitter hendaklah bebas dari binatang peliharaan spt kucing...

Pengasuh/ guru taska

Free classified ad Location: Kuala lumpur, Kuala lumpur
Free classified ad Category: jobs & career, other jobs
Posted: 23 Mar, 2012
Pengasuh/ guru taska

Company Name:Taska MysaraPosition Type:Full-timeSalary Range:RM 600 - RM 700 Monthlypengasuh diperlukan segera di Taska Mysara.Tempat tinggal disediakan.Uniform disediakanMakan/Minum disediakan.Gaji permulaan RM600...


Why you should choose us

Free Ads stands out from so many other free classifieds and free ads listing websites

  • Get instant responses
  • Multiple ads posting in a single click
  • No more "30 days only of free listing"
  • Refer a friend and upgrade for free